Sunday, 9 August 2015

Dari Jauh Kupohon Maaf

Assalamualaikum wbt,

Allahuakbar, Allahuakbar, Allahuakbar.

Ini mengenai hal pelik tapi benar bagi orang yang perlupa seperti aku. Bersawang sungguh blog aku ni. Bertahun-tahun sawangnya. Hari ini jam 3:43 minit pagi, akhirnya aku berjaya menyelongkar kembali mencari password blog aku ni. Rasanya ni mungkin akibat tindak balas kambing golek yang aku makan masa open hause untuk meraikan gelandangan di Pelabuhan Klang tadi. Ok, aku harap pembaca blog ni yang mana banyak bertanyakan soalan di ruangan komen dan juga email selamat pergi dan juga pulang. Banyak betul email kamu semua masuk. Aku minta maaf sangat-sangat sebab aku memang betul-betul lupa email dan password blog aku ni. Aku pun tak tahu nak terus kan sambungan cerita travel aku ni atau tidak. Ingat-ingat lupa dah ni. Nanti aku fikirkan. Maaf ok!

Salam Sayang Dari Saya,  Selamat Hari Raya Maaf Zahir Dan Batin

Ahad, 09 Ogos 2015
04:00 am, Pelabuhan Klang, Selangor.


*ikuti instagram aku Eddyqibran

7 comments:

HanaHani Hono said...

Patutlaa abg xreply komen2 sebelum ni ek.. Welkam back--hik hik

AjlaA said...

Abg ni acah2 update je ni. Siap bg instagram confirm xupdate kt blog dah. Maaf zahir batin

mohd syafiq said...

welkemah kemung abammmmm

mohd syafiq said...

dah abesh raya dah

mohd syafiq said...

dah abesh raya dah

mohd syafiq said...

welkemah kemung abammmmm

mohd syafiq said...

welkemah kemung abammmmm